Ucuz Cami Halısı Fiyatları

Cami halısı basit bir şekilde temizlenen ve kısa zamanda deforme olmayan özellikteki özel kumaşlarla tasarlanan renkleri solmayan halılar şeklinde tanımlanabilir. Toz alma ve yıkama bakımından rahat olan cami halıları, Türkiye’nin her yerindeki camilerde cami halıları olmazsa olmazdır. Özel tasarımlı cami halılarımız yaklaşık iki hafta gibi ufak bir zaman aralığında hazır olur.

Cami halılarının bakım ve temizlik işlemleri, yerinde yapılabilmek ile beraber kaldırarak başka yerlerde de yapılabilir. Cami halılarında kolay temizleme cami halısı renk açısından önemlidir. Biz Ebrar Halı olarak buna oldukça dikkat etmekteyiz.

Cami Halılarımız Hakkında

Cami halısı, camilerde kullanılan oldukça önemli bir eşyadır. Bununla beraber cami halılarımız seçilirken camiler göz önünde bulundurularak tercih yapılmasına imkan tanımaktayız. Cami halısı nedir? Cami halısı, camilerde kullanılan halı türünden birisidir. Bu halıların uzun ömürlü olması oldukça önemlidir. Bu yüzden Ebrar Halı olarak biz oldukça kaliteli materyallerden tasarlanan cami halılarını müşterilerimize sunmaktayız.

Cami halısı katalog sayesinde ürünlerimiz çok kolay bir şekilde incelenebilir. Bununla beraber halıların hangi malzemeden, hangi materyalden üretildiği açıkça gözlemlenebilir.

Cami Halılarımızın Fiyatları

Cami halılarımız müşterilerimize sunulurken, kullanılan malzemeler, materyaller, cami halısı ölçüleri gibi pek çok durum göz önünde bulundurulmaktadır. Fiyat aralığında müşterimize uygun olan tercih edilerek satışlarımızı gerçekleştirmekteyiz. Halı türlerinin fiyatları; dekorasyona, tasarımlarına ve trendlerine göre değişmektedir.

Cami halısı m2 fiyatları kaliteli ürüne göre farklılık göstermektedir. Sizlere en nitelikli ürünleri sunmayı kendimize misyon edinen şirket olarak biz Ebrar Halı olarak sizin de bütçenizi düşünmekteyiz. Bu yüzden en iyi halı çeşitlerimizi en uygun fiyattan alacaksınız. Sektör içerisinde belli kalite ve fiyat orantısı bulunmaktadır. Bu orantı dışındaki fiyatlardan uzak durmanız oldukça önemlidir. Çünkü ucuza mal almak yerine çok daha pahalı bir mala sahip olunabilir.

Cami halısı metre fiyatı, motiflerdeki işlemelerin ne derece zor olmasına, kullanılan ipliklerin cinsine ve alacağınız halı türünün boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Bundan ötürü İnternet adresimizde direkt olarak bir fiyat aralığı belirlememekteyiz. Bizimle iletişime geçerek en doğru fiyatları almanız mümkün olacaktır.

Cami Halısı Modelleri

Cami boyutuna göre değişik ölçülerde tasarlanmış olan modellerimiz, yaşam alanına nitelikli bir hava katmaktadır.

Cami halısı modelleri;

  • Klasik
  • Modern
  • Vintage
  • Country şeklinde tasarlanmaktadır.

Cami halısı döşeme yapılırken, mimaride yer alan estetiği tamamlayan ve konfor açısından ibadet yerlerine uygun bir şekilde yapılmaya dikkat ediliyor. Bununla beraber ibadethaneden sorumlu olan kişiler, cami halıları tercihi yaparken çok dikkat etmektedir.

Cami Halıları

Zemin kaplama kategorisinde bulunan cami halıları, camiye girildiği anda göze çarpan ilk dekordur. Bu dekoru güzel yapan durumlar; desen, motifte yer alan göz alıcı tasarımlar ve desen şeklinde sıralanabilir. Cami halısı katalog ile ürünlerimizin bütün bu özelliklerini incelemeniz mümkündür. Betonarme zeminini kaplamasının yanı sıra cemaatin rahat şekilde ibadet etmesini sağlayan halılarımız, kaliteli materyalden oluşan ipliklerden üretilmektedir.

Cami halısı İstanbul çapında bizim ürettiğimiz cami halıları oldukça beğenilmektedir. Halılarımızın dokusundaki sıklık ve orantılı kalite, dokunulduğu zaman kendini belli etmektedir. Cami Halısında niteliğe önem verilmesinin nedeni oldukça sık kullanımdan kaynaklıdır. Binlerce bireyin üstüne basmış olduğu bu halılar, çok hijyenik ve dayanıklı olmak zorundadır.

Cami halıları modelleri;

  • Göbekli halı,
  • Saflı cami halısı,
  • Yün halı,
  • Akrilik halı olarak sıralanabilir.

Cami halısı fiyat listesi hakkında kesin bir şey söylemek doğru olmayacaktır. Çünkü fiyatlarımız her türlü nedene bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Göbekli Halı Modellerimiz

Halı çeşidi olan göbekli cami halılarımız, genel olarak kalının tam merkezinde şekil veya sembollerin dokunarak tasarlandığı halı türlerimiz arasında yer almaktadır. Bu tür halılarımız, genel olarak en fazla tercih edilen ve zarifliği temsil eden zemin kaplama çeşididir. Göbekli cami halısı birim fiyat hakkında bilgi almak isterseniz bizimle iletişimle geçebilirsiniz.

Cami halıların kimisinde hem görünüş açısından hem de estetik durması için hem de caminin iç bölümde yer alan desenlere ve renklere uyum sağlamaları adına göbekli cami halısı modelimiz tercih edilmektedir.

Göbekli cami halılarımızın orta bölümünde bir desen yer aldığı düz renkli halı çeşidimiz olduğu söylenebilir. Bu desenlerimiz tasarlandığı zaman oldukça büyük ve halıya orantılı bir şekilde tasarlanmaktadır.

Cami halısı akrilik olarak da üretilmektedir. Estetikliğinin yanı sıra kullanılan materyaller, cami halısının aydınlık bir hava katmasına neden olur. Bilhassa iç bölümünde çokça renk ve mimarı desen olmayan camiler içerisinde ortama huzur katması adına bu tür halılarımız tercih edilebilir.

Yün Cami Halılarımız

Yapay görünümden uzak, doğal tekstil ürün olan yün, satın alınan her kıyafet adına tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise; sağlıklı olmak ile birlikte uzun ömürlü olmasıdır. Binlerce sene kendini oldukça iyi muhafaza eden yün, halılarımızın içeriğinde de kullanılmaktadır. Bu şekilde cami halılarımızın kullanım ömrü daha uzun olmaktadır. Yünlü cami halısı desenleri oldukça sade olup isteğe göre tasarımlı ve desenli şekilde tarafımızca üretilmektedir.

Yün cami halısı dokuma fazlaca tercih edilmektedir. Bunun nedeni hem yünün oldukça sağlıklı bir ortamı sunması hem de halıların uzun ömürlü kullanılmasından kaynaklanıyor. Bununla beraber yün halıların ortama ferahlık kazandırdığını söylememiz mümkündür.

Saflı Cami Halılarımız

Saflı cami halısı deseni genel olarak düz renkli olmakla birlikte bu halılarımızdaki en önemli özeliğin üzerinde bant biçimindeki şeritlerin olduğu söylenebilir. Saf ismi verilen bu şeritler, halıların camiye döşenmesiyle belli aralıklarla art arda gelmekte.

Saflı halı her daim caminin taban sahasını kaplayacak şekilde alınmaktadır. Yani cami halısı duvardan duvara, hiç boşluk kalmayacak şekilde döşenmelidir. Bu vaziyet aynı şekilde caminin ısı yalıtımı adına da çok önemlidir. Saflı cami halısının renkleri vardır.

Bunlar;

  • Mavi,
  • Kırmızı,
  • Kahverengi,
  • Yeşil,
  • Koyu tonlar şeklindedir.

Cami halılarında kirin çabuk görünmemesi adına genel olarak çok açık renklerin tercih edildiği pek söylenemez. Bunun duşunda koyu renk üstüne açık renkli bant işlemesi bulunan saflı halılar veya halı ortasında yer alan göbek bölümündeki büyük desenlerin bulunduğu göbekli cami halısı modelleri seçilmektedir. Her iki cami halı desenleri caminin sahip olduğu dekora ve iç mimariye uygun şekilde seçilmelidir.

Cami Halısının Kalitesini Gösteren Nedir?

Cami halısı, ortak olan ibadetin yapılmış olduğu alanlarda uzun süreli kullanım amacı ile tahsis edilen halılara verilen addır. Bir halının, cami halısı olması adına taşımak zorunda olduğu bazı önemli kriterler bulunur. Bunların en başında kaliteli olması gelmektedir. Cami halısı kalitesiyse alakalı halının dokuma sıklığına bağlıdır.

Bir halı ne denli sık dokunursa o denli kalitelidir. Cami halısı en ucuz ve en kaliteli olarak biz Ebrar Halı’da bulabilirsiniz. Cami halılarının nitelikli olmalarının bu denli zaruri olmasının nedeni, kullanım amacına bağlıdır. Pek çok insanın her gün girdiği camilerde halıların hem çok kaliteli hem de uzun ömürlü olması gereklidir.

Cami Halısı Tercihi Nasıl Olmalı?

Cami halısı, korunması gereken nitelik standartlarının dışında bir diğer özellikleri de içerisinde bulundurmalıdır. Bunlardan ilki halının tasarımının uyumlu şekilde olmasıdır. Bunun yanı sıra cami halı boyutları dikkat edilmesi gereken ikinci husustur.

Cami halısı ebatları camiye uygun olmalıdır. Bununla beraber hem ebatların hem de desenin birbirine uygun olması çok önemlidir. Bunun nedeni; kombinasyonun düzgün olmadığı vaziyetlerde oluşan o ambiyans, ibadetini yapan kişilerin dikkatlerinin dağılmasına neden olabilir. Bu konuda tercih edilen desenin de önemi vurgulanmaktadır.

Cami halıları genel şekilde sonsuz modellerden ortaya çıkıyor olsa da hiç kullanılmayacak sembollerde mevcuttur.

Bunlar; sekizgen, haç işaretiyle yıldız desenleridir. Kısaca tercih edilen cami halısı, camiyi tamamlayan bir parça olacak biçimde tercih edilmelidir. Tercih edilen halıların üretildiği ham madde de oldukça önemlidir. Biz Ebrar cami halısı üreticileri olarak; uzun zamanlı temizlik, rahatlık bakımından en fazla seçilen cami halılarını üretmekteyiz.

Cami Halılarımız

Profesyonel takımımız ve yüksek kaliteli standartlarımızla camilere özel üretim ölçü, desen ve kalitede halı montajı ve satışını yapıyoruz. Cami halısı modelleri biz Ebrar Halı firmasıyla niteliğe ve hijyene önemli derecede önem verirken, yüzde 100 müşteri memnuniyeti aynı derecede önemlidir. Cami halı döşeme konusunda da yardımcı olduğumuzu söylemekten onur duymaktayız.

Cami halılarımız arasında akrilik cami halılarımız en fazla tercih edilen halımız olmaktadır. Bunun nedeni halılarımızın uzun zamanlı olarak ilk halini korumasından kaynaklanıyor. Esnekliği ve hacmi sayesinde yoğun, yüksek yay trafiğine uzun seneler boyu direnir ve doğal yapısından ötürü de lekelere dirençli bir şekilde üretilir. Cami halılarımıza devamlı temizlik ve bakım yapıldığı zaman uzun seneler boyu kullanılabilir. Halılarımızın bu şekilde üretildiğini söylememiz oldukça mümkündür.